Trapmatten Twist- 15 stuks

Trapmatten Twist- 15 stuks

- Afmeting: 65x24x4 cm of 56 x 16 x 4(breedte, diepte, hoogte)
- Poolgewicht: 450 gr/m2
- Poolhoogte: 3 mm
- Totale hoogte: 7 mm
- Totaal gewicht: 1.420 gr/m2
- Poolmateriaal: polypropyleen
- Levertijd: 3-5 werkdagen

  • Beschikbaarheid: Alles wordt gemaakt op bestelling
  • Pasvorm garantie: niet goed, geld terug
As low as € 47,25 € 39,05
Details

Trapmat Twist/ 15 stuks

Handig om te weten:

Bij een nieuwe aankoop is het voor u natuurlijk handig om te bezitten over de nodige informatie. Bij de trapmat Twist kunnen wij u een aantal dingen vertellen. Zo is deze trapmat 65 cm in de breedte en 24 cm in de lengte, waarbij er 4 cm overblijft aan de voorzijde van de trapmat. Ook is de trapmat verkrijgbaar met de afmetingen: 56 x 16 x 4 cm. Het gebruikte materiaal is 100% polypropyleen. Het bijbehorende poolgewicht bedraagt 450 gr/m2 en het totale gewicht is 1420 gr/m2. De trapmatten worden geleverd in een pakket van 15 stuks.

Verschillende kleuren:

Deze mat is te verkrijgen in verschillende kleuren. Wilt u voor een fel kleurtje gaan, dan zijn de kleuren: blauw, geel, groen, paars, rood & roze de kleuren die u zoekt. Hebt u liever de kleuren die wat minder opzichtig zijn dan passen de volgende kleuren: beige, bruin & zwart goed.   

Te bevestigen:

Naast al deze feitjes is het ook handig voor u te weten hoe u nu de trapmat bevestigt. Dit gaat op een erg gemakkelijke manier! De trapmatten hebben namelijk aan de onderzijde een aantal dubbelzijdige plakstrippen. U houdt na het verwijderen van het bovenste plastic dus een plakkerige strip over met sterke lijm. Wanneer u nu de trapmat stevig tegen de traptrede aandrukt, zal deze goed blijven zitten.

FAQ
Vragen van klanten
Helaas zijn de geleverde trapmatten te groot. Een retourticket is aangevraagd. Gemeten is op de smalste trede de diepte van de trede. dat is 17 cm. Is het mogelijk om toch de breedte van ca. 65 cm te maken?
Helaas kunnen wij de maten van onze trapmatten niet op wens maken, wel vindt u op onze site trapmatten in de maat 56 x 17 x 3 cm.
Ik heb een vraagje over de kleuren van de twist trapmatten, ik zie de fotos en de kleuren in het menu maar de kleur licht bruin en bruin lijken mij grijs en antraciet. wat is de daadwerkelijke kleur? groet A stadlander
De daadwerkelijke kleur is de kleur die wordt beschreven, de kleur van de foto kan per computer iets verschillen.
Als ik bij de kleurkeuze blauw kies komt inderdaad de donkerblauwe. Als ik het in mijn winkelwagen doe komt de afbeelding van de lichtblauwe. Ik wil de donkerblauwe kopen.
Als u de donkerblauwe kiest, kunt u erop vertrouwen dat u deze ook krijgt.
Kan deze ook geleverd worden in de maat 62 of 63 x 22 x 4??? Heb er 25 van nodig.
Nee helaas, we kunnen de trapmatten alleen maar in de standaard maten leveren.
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2023 Tapijtkeuze.nl