Trapmatten Twist- 65 x 28 cm- 15 stuks

Trapmatten Twist- 65 x 28 cm- 15 stuks

  • Beschikbaarheid: Alles wordt gemaakt op bestelling
  • Pasvorm garantie: niet goed, geld terug
As low as € 39,93 € 33,00
Details

Trapmat Twist/ 65 x 24 x 4 cm/ 15 stuks

Pastelkleur:

De kleuren die deze tijd een trend zijn, zijn de pastelkleuren. Hoe leuk is het dan dat deze trapmat bestaat uit de een van deze pastelkleuren, namelijk de crème kleur. U kunt er dan ook verzekerd van zijn, dat wanneer u in het bezit bent van deze trapmat, u erg bij de tijd bent! Daarnaast is deze trapmat ook verkrijgbaar in het: lichtbeige, zwart, lichtbruin, lichtblauw, lichtgroen, bruin, roze, paars, blauw, geel, rood en grijs. 

Gemakkelijk in gebruik:

Deze trapmat is niet alleen erg modieus, hij is ook nog eens erg gemakkelijk te bevestigen. De trapmatten worden namelijk opgestuurd met een dubbelzijdige plakstrip. Door het plastic van de strip te verwijderen, blijft er een kleverige strip over. U kunt nu de trapmat tegen de traptrede aan bevestigen en deze zal stevig op zijn plaats blijven liggen.

Per 15 stuks:

Bij het bestellen van een trapmat, krijgt u een pakket van 15 stuks opgestuurd. Dit is, zodat u er zeker van kan zijn dat u de trap geheel kunt betreden en er geen traptreden zonder trapmat overblijven.

Let op!

Deze trapmatten zijn erg groot, voor de meeste Nederlandse trappen zijn deze te groot. Meet goed de diepte van alle treden in het midden zodat u zeker weet dat de treden 24cm diep zijn. In dat geval kunt u beter trapmatten bestellen in een kleinere afmeting. 

FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2023 Tapijtkeuze.nl