Trapmatten Tripoli- 15 stuks

Trapmatten Tripoli- 15 stuks

- Afmeting: meerdere maten beschikbaar
- Aantal stuks in verpakking: 15
- Poolgewicht: 300 gr/m2
- Poolhoogte: 1,4 mm
- Totale hoogte: 3,6 mm
- Totaal gewicht: 900 gr/m2
- Poolmateriaal: polypropyleen
- Levertijd: 3-5 werkdagen

As low as € 19,95 € 16,49
Details

Stijl en comfort met de Tripoli trapmat

Een esthetische en duurzame upgrade

Ontdek de Tripoli trapmat, de ultieme aanvulling op je interieur en trapervaring. Deze hoogwaardige trapmat is vervaardigd uit duurzaam naaldvilt tapijt en biedt niet alleen esthetische verrijking maar ook een lange levensduur. De verfijnde ribstructuur geeft de trapmat een tijdloze uitstraling die naadloos in je huis past.

Kleurkeuze en pasvorm

Met een scala van 4 prachtige kleuren om uit te kiezen, zo kun je de Tripoli trapmatten aanpassen aan je persoonlijke voorkeur en interieur. Bovendien is de trapmat beschikbaar in twee handige maten, 56 x 20 cm en 65 x 25 cm, om ervoor te zorgen dat je de perfecte pasvorm krijgt voor jouw trap.

Eenvoudige installatie

Het installeren van de Tripoli trapmat is moeiteloos dankzij de handige lijmpunten en folie aan de achterkant. Voor een optimale hechting is het essentieel om de traptreden grondig te reinigen voordat je de trapmat aanbrengt, zodat deze stevig blijft zitten en er altijd als nieuw uitziet.

Functioneel met eigentijdse stijl

Hoewel de Tripoli trapmat als basis wordt beschouwd, heeft deze een maximale impact op het gebied van stijl en functionaliteit. Het is de ideale keuze om je trap nieuw leven in te blazen en een eigentijdse uitstraling te geven. Onderhoud is eenvoudig, met de mogelijkheid om de trapmat schoon te houden met een stofzuiger, water en reinigingsmiddel, zodat deze altijd fris oogt.

Duurzaamheid voor dagelijks gebruik

Met duurzaamheid als kernkwaliteit zijn de Tripoli trapmatten slijtvast en bestand tegen normaal tot zwaar gebruik. Bij elke bestelling ontvang je maar liefst 15 trapmatten, waardoor je met gemak je hele trap in stijl kunt bekleden.

Kies voor Tripoli en ervaar perfectie in functionaliteit en esthetiek

Transformeer je huis in een oase van comfort en schoonheid met Tripoli trapmatten. Kies voor de perfecte combinatie van functionaliteit, esthetiek en gebruiksgemak. Upgrade je trapervaring met Tripoli.

FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl