Trapmatten Lobamba- 15 stuks

Trapmatten Lobamba- 15 stuks

- Afmeting: 65x24x4 cm (breedte, diepte, hoogte)
- Poolgewicht: 450 gr/m2
- Poolhoogte: 5 mm
- Totale hoogte: 7 mm
- Totaal gewicht: 1.400 gr/m2
- Poolmateriaal: polypropyleen
- Levertijd: 3-5 werkdagen

As low as € 47,50 € 39,26
Details

Stijlvol en veilig - de Lobamba trapmat voor jouw trap

Geef je trap een frisse uitstraling met de Lobamba trapmat: een handig en veilig tapijt met een streepjespatroon. Met afmetingen van 65x24x4 cm is dit artikel ontworpen voor gemak en comfort.

Kenmerken van de Lobamba trapmat

De Lobamba trapmat heeft een gestreept patroon en meet 65 cm in breedte, 24 cm in diepte, met een extra deel van 4 cm aan de voorkant van de trede. Het lichte poolgewicht van 450 gr/m2, een poolhoogte van 5 mm en een totale hoogte van 7 mm maken het een comfortabele keuze voor elke trap.

Maatvoering en veiligheid

Nauwkeurige metingen zijn essentieel, gezien de diverse trappen die er zijn. Meet daarom de treden goed op voordat je bestelt. De trapmatten worden geleverd met een hoeklijn om stevigheid te garanderen. Gebruik het dubbelzijdige tape aan de onderkant van de trapmat voor een veilige bevestiging op de trap, waardoor het tapijt stevig op zijn plek blijft.

Compleet pakket voor je hele trap

Het pakket bevat 15 trapmatten, wat genoeg is voor een volledige trap. Let op dat deze trapmatten alleen per set van 15 stuks worden verkocht.

Upgrade je trap met de stijlvolle en veilige Lobamba trapmatten. Met het streepjespatroon voeg je niet alleen een decoratief element toe aan je trap, maar met de hoeklijn en het dubbelzijdige tape zorg je ook voor een veilige en stevige bevestiging. Een complete oplossing voor een veilige en trendy trap!

FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl