Tapijt loper Antares

Tapijt loper Antares

Producteigenschappen:

Materie: 100% Polypropyleen
Techniek: Machinaal geweven
Land van Herkomst: Nederland
Poolhoogte: 4 mm
Totale hoogte: 6 mm
Poolgewicht: 500 gr/m2
Totaal gewicht: 1.500 gr/m2
GUT certificaat: GUT 222836
Oeko-tex: 120003
Geschikt voor vloerverwarming: Ja
Productgroep: Tapijt

As low as € 46,20 € 38,18
Details

Tapijt loper Antares

Blikvanger:

Deze lopers van tapijt zijn door hun mooie, heldere kleuren en zachte structuur een aanwinst voor elke entree. Deze lopers zijn een echte eyecatcher. Het tapijt is geschikt voor allerlei ruimtes, voor de hal, de woonkamer, slaapkamer en babykamer. Ook wordt het veel gebruikt bij bedrijven als loper, voor promotiedoeleinden, bij officiële gelegenheden en bij openingen. De rode loper kan bijvoorbeeld uitgerold worden als er hoog bezoek komt. Bij bruiloften en partijen kunnen de lopers prima dienstdoen.

Tapijtloper:

Zin in een feestje? Dan mag deze tapijt loper niet ontbreken. Deze tapijt loper decoreert de ingang van je restaurant, club of hotel. De entreeloper wordt omzoomd zodat het zeer exclusief oogt.

De poolhoogte is 4 mm en de totale hoogte is 6 mm. Dit is niet al te dik waardoor gebruikers er niet achter kunnen blijven haken. Maar het is dik genoeg om lang mee te gaan. Het gewicht van de loper is 1.500 gram per m2 (1,5 kg). Het is in verschillende kleuren en lengtes te bestellen. Het is mogelijk om het met een vochtige doek of spons te reinigen.

FAQ
Vragen van klanten
Hoe lang is de levertijd voor 7 m en 11 m?
3 tot 5 werkdagen.
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2023 Tapijtkeuze.nl