Speelkleed Raduno

Speelkleed Raduno

Rondom omzoomd
Kleur: wegontwerp, grafisch patroon
kwaliteit: zeer duurzaam
Geschikt voor vloerverwarming
100% polyamide 
Huidvriendelijk
getest op schadelijke stoffen 
Ongeveer 3 mm poolhoogte
de totale hoogte is 5 mm
Totaal gewicht : 1100 g/m2
Vorm: Rechthoekig.
Levertijd 3-5 werkdagen.

As low as € 14,20 € 11,74
Details

Het plezier houdt nooit op. Dit autokleed is een must voor elke kinderkamer! Deze speelmat is de ideale ondergrond om met auto's op te racen. Dit speelkleed zorgt voor uren speelplezier. Het is ook leuk in combinatie met ander speelgoed. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om een brug te bouwen op het tapijt, of er een treinrails over heen te bouwen. Het verkeerskleed toont een vrolijke stad met wegen en rotondes. De mat is leverbaar in verschillende afmetingen. Het speelkleed kan zonodig ook eenvoudig opgerold worden aan het einde van de dag. 

Rondom omzoomd. Kleur: wegontwerp, grafisch patroon. kwaliteit: zeer duurzaam, Geschikt voor vloerverwarming, 100% polyamide, Huidvriendelijk, getest op schadelijke stoffen, Ongeveer 3 mm poolhoogte, de totale hoogte is 5 mm. Totaal gewicht van ongeveer 1100 g/m2.

FAQ
Customer Questions
Ik heb deze speelmat al in de maat 1.33 bij 1.75. Maar voor twee kleine kinderen is de mat te klein om te spelen. Kunt u deze speelmat ook in de maat 2.00 bij 3.00 leveren en zo ja wat kost dit kleed dan?
Helaas mogen we geen 200 cm lange paketten meer versturen met onze pakketservice.
Did you find what you were looking for?
© 2023 Tapijtkeuze.nl