Speelkleed Raduno

Speelkleed Raduno

- Rondom omzoomd
- Kleur: wegontwerp, grafisch patroon
- kwaliteit: zeer duurzaam
- Geschikt voor vloerverwarming
- 100% polyamide 
- Huidvriendelijk
- getest op schadelijke stoffen 
- Ongeveer 3 mm poolhoogte
- de totale hoogte is 5 mm
- Totaal gewicht : 1100 g/m2
- Vorm: Rechthoekig.
- Levertijd 3-5 werkdagen.

As low as € 14,75 € 12,19
Details

Eindeloos speelplezier voor jouw kleintje!

Dit autokleed is een absolute must-have voor elke kinderkamer! Het biedt de ideale ondergrond om eindeloos te racen met autootjes. Ontworpen als een vrolijke stad met wegen en rotondes, zorgt dit speelkleed voor urenlang speelplezier. Bovendien is het perfect te combineren met ander speelgoed, waardoor de mogelijkheden voor creativiteit grenzeloos zijn. Denk bijvoorbeeld aan het bouwen van bruggen of het leggen van een treinrails op het kleed.

Gemakkelijk op te rollen

Aan het einde van de dag kan het speelkleed eenvoudig worden opgerold, waardoor de kamer snel weer opgeruimd is. Het veelzijdige ontwerp van het verkeerskleed maakt het een favoriet voor kinderen van alle leeftijden.

Duurzaam en kindvriendelijk

Dit autokleed is rondom omzoomd en gemaakt van hoogwaardig materiaal (100% polyamide). Met een poolhoogte van ongeveer 3 mm en een totale hoogte van 5 mm, biedt het kleed duurzaamheid en comfort. Bovendien is het geschikt voor vloerverwarming en getest op huidvriendelijkheid, waardoor je het met een gerust hart kunt laten gebruiken door jouw kleintje. Getest op schadelijke stoffen en met een totaalgewicht van ongeveer 1100 g/m2, staat veiligheid voorop bij dit speelkleed.

Breng de vrolijke stad naar binnen met ons Autokleed - een speelse toevoeging aan de kinderkamer die de verbeelding van jouw kind stimuleert!

FAQ
Vragen van klanten
Ik heb deze speelmat al in de maat 1.33 bij 1.75. Maar voor twee kleine kinderen is de mat te klein om te spelen. Kunt u deze speelmat ook in de maat 2.00 bij 3.00 leveren en zo ja wat kost dit kleed dan?
Helaas mogen we geen 200 cm lange paketten meer versturen met onze pakketservice.
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl