Outdoor grastapijt voor balkon/ terras/ camping- 100 x 1300 cm- Groen

Outdoor grastapijt voor balkon/ terras/ camping- 100 x 1300 cm- Groen

- Poolmateriaal: polypropyleen/polyester
- Poolgewicht: 300 gr/m2
- Poolhoogte: 2 mm
- Totale hoogte: 4 mm
- Totaal gewicht: 800 gr/m2
- Levertijd: 3-5 werkdagen

€ 69,25 € 57,23
Details

Ontdek ons handige outdoor grastapijt

Maak kennis met ons praktische grastapijt, perfect geschikt voor gebruik op balkons, terrassen en zelfs op de camping. Met handige eigenschappen en een sterke samenstelling is dit kunstgras een eenvoudige en veelzijdige oplossing voor uw buitenruimte.

Gemakkelijk in gebruik

Ons grastapijt is ontworpen met het oog op gebruiksgemak. Het tapijt is eenvoudig op te rollen en mee te nemen, waardoor het ideaal is voor uitstapjes naar de camping. Of u nu op het balkon, terras of in de achtertuin bent, dit kunstgras is een handige metgezel.

Sterk en duurzaam materiaal

Dit grastapijt is gemaakt van een combinatie van twee sterke materialen: polypropyleen en polyester. Deze mix zorgt ervoor dat het tapijt robuust en duurzaam is, bestand tegen verschillende weersomstandigheden en intensief gebruik.

Aanpasbaar aan uw ruimte

Een handige wetenswaardigheid: ons grastapijt is verkrijgbaar in verschillende afmetingen, waardoor u het eenvoudig kunt aanpassen aan uw specifieke ruimte. Of u nu een klein balkon hebt of een ruim terras, wij hebben het juiste formaat voor u.

Dit outdoor tapijt biedt een zorgeloze oplossing voor uw buitenruimte. Eenvoudig te gebruiken, sterk van materiaal en aanpasbaar aan elke plek waar u het wilt neerleggen. Ontdek de veelzijdigheid van ons kunstgras en geniet van groen, waar u ook bent.

Meer informatie
Meer informatie
KleurGroen
FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl