Keukenloper Canberra

Keukenloper Canberra

- Poolgewicht: 750 gr/m2
- Poolhoogte: 4 mm
- Totale hoogte: 9 mm
- Totaal gewicht: 1.400 gr/m2
- Poolmateriaal: polypropyleen
- Rug: Duoback antislip
- Levertijd: 2-5 werkdagen

As low as € 17,50 € 14,46
Details

Keukenloper Canberra - duurzaam en stijlvol

De keukenloper Canberra is een robuust tapijt gemaakt van duurzaam naaldvilt. Het naaldvilt zorgt ervoor dat vuil achterblijft op de loper, terwijl andere oppervlakken beschermd worden tegen vervuiling. Bovendien geeft het leuke motief de loper een speelse uitstraling.

Veelzijdig en handig in elke ruimte

Deze keukenloper is niet alleen geschikt voor de keuken, maar ook perfect voor de gang of bijkeuken. Of je nu bezig bent met nieuwbouw of renovatie, deze loper is altijd een goede keuze. Zijn veelzijdigheid maakt het een handige aanvulling voor verschillende situaties.

Veiligheid met antislip werking en comfortabele hoogte

De bovenzijde van de loper bestaat uit duurzaam naaldvilt, terwijl de onderkant is voorzien van een antislip latexbacking. Dit zorgt ervoor dat de mat stevig op zijn plaats blijft liggen, waardoor het veilig te gebruiken is. Met een totale hoogte van 9 mm en een gewicht van 1400 gr/m2 biedt dit tapijt niet alleen comfort, maar ook duurzaamheid.

Kies voor de Keukenloper Canberra als je op zoek bent naar een duurzame en stijlvolle toevoeging aan je ruimte. Of het nu gaat om bescherming tegen vuil of een vleugje speelsheid, deze loper heeft het allemaal. Veilig, handig en mooi - een goede keuze voor elke situatie!

FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl