Keukenloper Ameland

Keukenloper Ameland

- Poolgewicht: 300 gr/m2
- Poolhoogte: 3 mm
- Totale hoogte: 5 mm
- Totaal gewicht: 1.250 gr/m2
- Rug: gel backing
- poolmateriaal: polyamide
- Levertijd: 2-5 werkdagen

As low as € 24,95 € 20,62
Details

Keukenloper Ameland

De Keukenloper Ameland is de perfecte toevoeging voor je entree, waardoor het direct een stijlvolle indruk achterlaat, of je nu een feestje hebt of een belangrijke gelegenheid viert.

Kies je kleur

Je hebt de keuze uit twee aantrekkelijke kleuren: opvallend rood of rustig beige. Rood is ideaal voor speciale momenten waarbij je indruk wilt maken, terwijl beige een meer ingetogen charme toevoegt die goed past bij elke gelegenheid.

Leuk uiterlijk met motief

De rode Keukenloper Ameland is verre van saai, met een speels motief dat de mat een unieke uitstraling geeft. De rand van de mat is omzoomd met dezelfde kleur als de loper, wat niet alleen voor een afgewerkt geheel zorgt, maar ook extra stevigheid biedt.

Duurzaam en veilig

De Keukenloper Ameland is niet alleen stijlvol, maar ook functioneel. De mat heeft een rubberen onderzijde die zorgt voor uitstekende antislip-eigenschappen. Hierdoor blijft de loper stevig op zijn plek liggen, zelfs op gladde vloeren. Dit aspect van duurzaamheid en veiligheid maakt de loper niet alleen een esthetische keuze, maar ook een praktische.

Conclusie

Met zijn opvallende kleuropties, stijlvolle motief en duurzaamheid is de Keukenloper Ameland een must-have voor elke entree. Of het nu gaat om het verwelkomen van hoog bezoek met de rode loper of het toevoegen van subtiele elegantie met de beige variant, deze loper voegt gegarandeerd een vleugje klasse toe aan elke gelegenheid. Maak een indrukwekkende entree met de Keukenloper Ameland.

 

FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl