Karpet Samar

Karpet Samar

- Poolgewicht: 350 gr/m2
- Poolhoogte: 3 mm
- Totale hoogte: 5 mm
- Totaal gewicht: 1.150 gr/m2
- Poolmateriaal: polypropyleen
- Hoogpolig? : nee
- Voor binnen of buiten: Binnen
- GUT certificaat: GUT 20509
- Vorm: Rechthoekig
- Levertijd 3-5 werkdagen

As low as € 12,95 € 10,70
Details

Karpet Samar: comfort en stijl 

Het karpet Samar is vervaardigd van duurzaam Polypropyleen tapijt. Tapijt bestaat uit twee delen: de bovenkant (pool) en de onderkant (rug). Met een poolgewicht van 350 gr/m2 en een totaalgewicht (inclusief onderzijde) van 1150 gr/m2, biedt dit kleed zowel comfort als stevigheid.

Kleurrijke opties en afmetingen

Dit vloerkleed is verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen, waardoor je de perfecte match voor jouw interieur kunt vinden. Het karpet is rondom omzoomd, wat niet alleen voor een nette afwerking zorgt maar ook de duurzaamheid bevordert.

Geschikt voor vloerverwarming

Goed om te weten: het tapijt is geschikt voor vloerverwarming. Dus, of het nu je woonkamer, keuken, slaapkamer of hal is, dit vloerkleed voegt overal comfort en stijl toe.

Perfect voor elke ruimte

Dit vloerkleed is ideaal voor diverse ruimtes in je huis. Of je nu op zoek bent naar warmte in je woonkamer, een gezellige touch in de keuken, comfort in de slaapkamer of een uitnodigend entree in de hal, het karpet Samar past perfect.

Maak het compleet met trapmatten

Op onze website kun je ook bijpassende trapmatten bestellen, zoals de Trapmat Bali. Zo kun je de stijl en het comfort van het vloerkleed Samar naadloos doortrekken door je hele huis.

 

FAQ
Vragen van klanten
En als ik bij deze de optie grijs selecteer krijg ik donkergrijs te zien ( zoals ik wil) maar als ik de afmeting 200x300 neem wordt ze lichtgrijs, is die maat er dan niet in het donkergrijs?
Ja hoor, we kunnen alle kleuren in alle maten leveren, alleen is 200 x 300 cm uit het sortiment.
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl