Karpet Banton

Karpet Banton

- Poolgewicht: 500 gr/m2
- Poolhoogte: 4  mm
- Totale hoogte: 6 mm
- Totaal gewicht: 1500  gr/m2
- Poolmateriaal: polypropyleen
- Levertijd 3-5 werkdagen

As low as € 12,95 € 10,70
Details

Karpet Banton: comfortabel en mooi

Onze Karpet Banton is gemaakt van een speciaal soort garen polypropyleen. Dat maakt dit velours tapijt lekker zacht. Het weegt 500 gram per vierkante meter en het hele tapijt weegt 1500 gram. De haren zijn 4 mm hoog en het tapijt is in totaal 6 mm dik. Lekker comfortabel dus!

Kies je vorm

Karpet Banton is er in twee vormen: rechthoekig en rond. Het ronde vloerkleed geeft een speels tintje aan je huis, wat leuk is tussen al die standaard rechthoekige tapijten.

Warme voeten

Wat ook handig is, is dat Karpet Banton perfect is voor vloerverwarming. Dus als je er met blote voeten op wilt staan, hoef je niet bang te zijn voor koude voeten. Het vloerkleed is niet alleen mooi, maar ook nog eens superhandig!

Kies voor gemak en stijl

Met dit vloerkleed haal je niet alleen een mooi tapijt in huis, maar ook een comfortabele toevoeging aan je interieur. De keuze tussen rechthoekig en rond geeft je de mogelijkheid om je eigen stijl te laten zien. Met de mogelijkheid om het op vloerverwarming neer te leggen maakt dat dit vloerkleed niet alleen mooi is, maar ook praktisch. Dus waar wacht je nog op?

Kies voor het gemak, de stijl, en het comfort van Karpet Banton - het perfecte tapijt voor jouw ruimte.

FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl