Grastapijt Amber- 133 x 1200 cm- Groen

Grastapijt Amber- 133 x 1200 cm- Groen

- Poolmateriaal: polypropyleen/polyester
- Poolgewicht: 300 gr/m2
- Poolhoogte: 2 mm
- Totale hoogte: 4 mm
- Totaal gewicht: 800 gr/m2
- Levertijd: 3-5 werkdagen

€ 83,75 € 69,21
Details

Een groen paradijs voor iedere ruimte

Grastapijt Amber brengt de schoonheid van groen naar elke plek in huis. Of je nu een campingplek, balkon, tuin of zwembad hebt, dit kunstgras past overal perfect. Het is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook ideaal voor spelende kinderen, groot speelgoed of tuinmeubilair.

Slim ontworpen voor waterafvoer

Grastapijt Amber is slim ontworpen met handige noppen die ervoor zorgen dat water moeiteloos wegloopt. Geen zorgen meer over plassen op het kunstgras. Geniet altijd van een droge en comfortabele ondergrond, zelfs na een regenbui.

Wat je moet weten over grastapijt Amber

Grastapijt Amber is gemaakt van een sterke mix van materialen, waaronder polypropyleen en polyester. Met een laagje gras van 2 mm en een totale dikte van 4 mm voelt het tapijt prettig aan. Het is licht van gewicht, met een poolgewicht van 300 gr/m2 en een totaal gewicht van 800 gr/m2.

Ontdek het gemak van kunstgras Amber en geef elke hoek van je leefruimte een natuurlijke uitstraling. Geniet van het groen zonder gedoe met onderhoud. Kunstgras Amber, de perfecte keuze voor een groen en gezellig thuis.

Meer informatie
Meer informatie
KleurGroen
FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl