Deurmat Granati - antraciet - 90 x 130 cm

Deurmat Granati - antraciet - 90 x 130 cm

De Granati deurmat is gemaakt uit 100% polyamide garen. Deze kwaliteit is geproduceerd met een mix van zachte en harde garens. Hierdoor heeft de granati een scrapende en vuilopnemende werking. Door deze beide eigenschappen is de deurmat het meest geschikt om binnen te gebruiken. De deurmat heeft een velours structuur en de kleuren zijn gemêleerd. Door de hoge kwaliteit van het gebruikte poliamide garen en de vinyl is de schoonloopmat granati wasbaar en ook zeer geschikt voor zwaar gebruik. De Granati is voorzien van een vinyl rug zonder rand.
€ 31,58 € 26,10
Gegevens
De Granati deurmat is gemaakt uit 100% polyamide garen. Deze kwaliteit is geproduceerd met een mix van zachte en harde garens. Hierdoor heeft de granati een scrapende en vuilopnemende werking. Door deze beide eigenschappen is de deurmat het meest geschikt om binnen te gebruiken. De deurmat heeft een velours structuur en de kleuren zijn gemêleerd. Door de hoge kwaliteit van het gebruikte poliamide garen en de vinyl is de schoonloopmat granati wasbaar en ook zeer geschikt voor zwaar gebruik. De Granatie is voorzien van een vinyl rug zonder rand.
Reviews
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan
Vragen over dit product
© 2020 Tapijtkeuze.nl