Deurmatten Nassau

Deurmatten Nassau

- Poolgewicht: 360 gr/m2
- Poolhoogte: 3 mm
- Totale hoogte: 5 mm
- Totaal gewicht: 2.450 gr/m2
- Pool materiaal: Polypropyleen
- Rug: Vinyl
- Vorm: Rechthoekig
- Levertijd: 3-5 werkdagen

As low as € 8,75 € 7,23
Details

Voeg kleur toe aan jouw entree

Verrijk je entree met onze hoogwaardige schoonloopmat, nu beschikbaar in meerdere kleuren. Met een stevige vinyl rug en een verfijnde rand van 2 cm rondom, biedt deze mat niet alleen uitstekende bescherming voor je interieur, maar voegt ook een vleugje kleurrijke elegantie toe.

Bescherming met persoonlijkheid

Of je nu kiest voor stijlvol bruin, tijdloos antraciet, of een andere kleur die bij jouw smaak past. onze schoonloopmat vangt effectief het eerste vuil op, waardoor je vloeren langer schoon blijven. De rand van 2 cm rondom voegt niet alleen bescherming toe, maar ook een esthetisch element.

Duurzaamheid en comfort

Deze mat is niet alleen een visueel aantrekkelijke toevoeging aan je entree, maar ook een duurzame oplossing voor langdurig gebruik. Met een totale dikte van ca. 5 mm, een poolgewicht van 360 gr/m2 en een vinyl rug, biedt deze mat comfort en stabiliteit.

Onderhoudsgemak

Behoud de pracht van je mat door regelmatig te stofzuigen. Dankzij de doordachte constructie blijft deze deurmat jarenlang functioneren, ongeacht de kleur die je kiest. Een praktische en stijlvolle toevoeging aan elk huis.

Afmetingen op maat

Kies de perfecte maat voor jouw ruimte, want onze schoonloopmat is verkrijgbaar in diverse afmetingen. Of je nu een compacte mat voor een smalle gang nodig hebt of een ruimere variant voor een statige entree, wij hebben de juiste maat voor jou.

FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl