Deurmatten La Paz

Deurmatten La Paz

- Poolgewicht: 500 gr/m2
- Poolhoogte: 4 mm
- Totale hoogte: 6 mm
- Totaal gewicht: 1.310 gr/m2
- Pool materiaal: 80% katoen / 20% polyester
- Vorm: Rechthoekig
- Levertijd: 3-5 werkdagen

As low as € 8,25 € 6,82
Details

Ontdek de functionaliteit en stijl van droogloopmat La Paz

Droogloopmat La Paz, vervaardigd uit 80% katoen en 20% polyester garen, biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. De mat is ontworpen met een velours structuur, wat niet alleen voor een luxueuze uitstraling zorgt, maar ook voor uitstekende absorptie-eigenschappen. De gemêleerde kleuren voegen een decoratief tintje toe aan elke ruimte.

Antislip wafel rug voor veiligheid en stabiliteit

Veiligheid staat voorop, en daarom is Droogloopmat La Paz voorzien van een antislip wafelrug. Deze eigenschap zorgt ervoor dat de mat stevig op zijn plaats blijft, zelfs op olieachtige, vettige ondergronden. Of je het nu als entreemat bij de voordeur plaatst of elders waar veel vocht en vuil aanwezig is, deze mat biedt betrouwbare grip en stabiliteit.

Krachtige absorptie tegen vocht en vuil

De combinatie van katoen en polyester garen maakt deze droogloopmat uitermate geschikt voor situaties waarin vocht en vuil een uitdaging vormen. De mat heeft het vermogen om aanzienlijke hoeveelheden vocht en ander vuil effectief te absorberen, waardoor je vloeren schoon en veilig blijven.

Veelzijdig en eenvoudig te onderhouden

Droogloopmat La Paz is veelzijdig in gebruik, of het nu in huis is of bij bedrijfsingangen. De mat is wasbaar tot 30 graden Celsius, waardoor het onderhoud eenvoudig en praktisch is. Geniet van een duurzame oplossing die zowel functioneel als esthetisch waardevol is.

Investeer in kwaliteit en stijl

Kies voor Droogloopmat La Paz als je op zoek bent naar een hoogwaardige mat die niet alleen vocht en vuil effectief aanpakt, maar ook een vleugje stijl toevoegt aan elke ruimte. Bescherm je vloeren, zorg voor veiligheid en verwelkom gasten met deze praktische en aantrekkelijke droogloopmat.

 

FAQ
Vragen van klanten
Kan ik deze mat op een vloer met vloerverwarming leggen?
Hallo, ja hoor, dat kan
Is de droogloopmat La Paz zelf op maat te maken of tast dit de structuur van de mat aan.
Ja, de deurmat La Paz kunt u eenvoudig op maat snijden.
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl