Deurmatten Kingston

Deurmatten Kingston

- Poolgewicht: 650 gr/m2
- Poolhoogte: 3 mm
- Totale hoogte: 7 mm
- Totaal gewicht: 2.000 gr/m2
- Poolmateriaal: polypropyleen
- Vorm: Rechthoek
- Voor binnen en buiten
- Levertijd: 2-8 werkdagen

As low as € 7,25 € 5,99
Details

Deurmat Kingston voor binnen en buiten

Stap in stijl met onze veelzijdige deurmat, zorgvuldig ontworpen voor gebruik zowel binnen als buiten. Deze hoogwaardige deurmat, beschikbaar in verschillende maten en kleuren, biedt een eigentijdse uitstraling dankzij het gebruik van naaldvilt met een gemeleerde ribstructuur.

Perfecte maat, perfecte entree

Kies uit een breed scala aan maten, waaronder 40 x 60 cm, 60 x 80 cm, 60 x 90 cm, 80 x 120 cm, 100 x 120 cm en 100 x 150 cm. Creëer een gastvrije entree die naadloos aansluit bij jouw stijl en ruimte.

Veilig en stevig - onze antislip deurmat

Onze deurmat is niet alleen mooi, maar ook praktisch. Dankzij de gel antislip rug blijft de mat stevig op zijn plek, waardoor glijden verleden tijd is. Naast het buitenhouden van vuil, zorgt de mooie dubbelrib structuur voor doeltreffende vochtopname. Kies voor een entree die zowel functioneel als slipvrij is.

Duurzaamheid in detail

Gemaakt van een super sterke naaldvilt vezel, is deze deurmat ontworpen met duurzaamheid in gedachten. Met een dikte van circa 6,5 mm en een gewicht van ongeveer 1950 gr/m2 voelt de mat niet alleen stevig aan, maar is deze ook geschikt voor vloerverwarming.

Praktisch en stijlvol

Geniet van het gemak van eenvoudig onderhoud met een borstel of stofzuiger. Of het nu regent of de zon schijnt, deze deurmat staat zijn mannetje zowel binnen als buiten.

Een hartelijk welkom begint met de perfecte deurmat. Geschikt voor vloerverwarming en liggend geheel vlak zonder kreuken, is deze deurmat een essentieel element voor elke entree.

FAQ
Vragen van klanten
Is this machine washable?
Nee, dit artikel is niet machine wasbaar.
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl