Deurmatloper La Paz

Deurmatloper La Paz

- Poolgewicht: 500 gr/m2
- Poolmateriaal: 80% katoen / 20% synthetisch
- Poolhoogte: 4 mm
- Totale hoogte: 6 mm
- Totaal gewicht: 1.310 gr/m2
- Rug: wavel backing
- Levertijd: 3-8 werkdagen

As low as € 20,75 € 17,15
Details

Drooglooploper La Paz - veelzijdig en functioneel

Onze Drooglooploper La Paz is vervaardigd uit een mix van 80% katoen en 20% polyester garen, met een wafelrug die antislip is ontworpen. De loper onderscheidt zich door een velours structuur en gemeleerde kleuren voor een stijlvolle uitstraling.

Krachtige combinatie van katoen en polyester voor absorptie

De combinatie van katoen en polyester in onze Drooglooploper La Paz biedt verschillende sterke eigenschappen, waaronder uitstekende absorptie. Deze lopers staan bekend om hun vermogen om vocht en ander vuil effectief te absorberen. Dit maakt onze Drooglooploper La Paz bijzonder geschikt voor olieachtige of vettige ondergronden, en als entreemat bij uw voordeur. De wafel antislip rug zorgt ervoor dat de loper stevig op zijn plaats blijft liggen.

Diverse afmetingen en kleuren voor flexibel gebruik

De loper La Paz is verkrijgbaar in 2 standaard kleuren en biedt flexibiliteit in breedtes - 100 cm en 200 cm. De lengte kunt u zelf kiezen, waardoor deze loper perfect aan uw behoeften kan worden aangepast. Bovendien is de loper eenvoudig te onderhouden, want hij is wasbaar tot 30 graden.

Kies voor de veelzijdigheid en functionaliteit van de Drooglooploper La Paz, een ideale keuze voor diverse toepassingen, van vettige vloeren tot uw entree. Maak een statement met stijl en prestatie!

FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl