Deurmat Lupo

Deurmat Lupo

Houdt uw huis schoon en het vuil buiten. Plaats daarom deze schoonloopmat in uw hal, bij uw voordeur of entree. Het absorbeert het vuil en vocht van uw schoenzolen. Het voorkomt vaak stofzuigen en dweilen.

De deurmat zelf is eenvoudig te onderhouden. Klop hem zo nu en dan buiten uit of stofzuig het vuil uit de mat. Zo heeft u jarenlang plezier van de deurmat en een schoner huis.

As low as € 8,75 € 7,23
Details

Deurmat Lupo

Laat vuil buiten:

Het nadeel van het buiten zijn, is dat al het vuil mee naar binnen wordt genomen. Door deze deurmat te gebruiken, is dit probleem opgelost. Deze deurmat absorbeert namelijk het vuil en vocht van de schoenzolen. Waarbij u dus geen vuil meer mee naar binnen neemt.

Gemakkelijk te onderhouden:

Omdat de deurmat een absorberende werking heeft, blijft al het vocht er niet op liggen. Dit heeft weer het voordeel dat u de mat niet constant hoeft te dweilen. De mat is gemakkelijk te onderhouden door hem zo nu en dan uit te kloppen of te stofzuigen. U zal dan jaren plezier kunnen houden van de deurmat Lupo.

Handig om te weten:

Het gebruikte materiaal voor de deurmat Lupo is 100 % polypropyleen. De poolhoogte van deze deurmat is niet hoog, namelijk: 3 mm en de totale hoogte komt uit op: 5 mm. Het totale gewicht is 2450 gr/m2. De rug van de deurmat bestaat uit het materiaal vinyl.

FAQ
Customer Questions
No Questions
Did you find what you were looking for?
© 2023 Tapijtkeuze.nl