Deurmat Kokos - Beige - 40 x 60 cm

Deurmat Kokos - Beige - 40 x 60 cm

- Afmeting: 40 x 60 cm
- kleur: Naturel-Beige
- Geschikt voor: buiten en binnen

  • Beschikbaarheid: Alles wordt gemaakt op bestelling
  • Pasvorm garantie: niet goed, geld terug
€ 11,25 € 9,30
Details

Kokos deurmat - tijdloos design en duurzaamheid

Onze Kokos Deurmat (40x60 cm) is doordacht ontworpen met aandacht voor duurzaamheid en stijl, geschikt voor elke entree.

Eigentijdse kwaliteit, altijd binnen handbereik

Deze deurmat, doordrenkt met hoogwaardige kokosvezels en een stevige latex rug, biedt een krachtige combinatie van natuurlijke materialen en eigentijds design, perfect voor binnen- en buitengebruik.

Geweven Sterkte: De geweven structuur voegt niet alleen visuele aantrekkingskracht toe maar biedt ook dagelijkse duurzaamheid, een stijlvolle toevoeging die tegen een stootje kan.

Natuurlijk design, uitmuntende functionaliteit

Naturel-Beige Pracht: De tijdloze naturel-beige tint voegt elegantie toe aan elke entree, terwijl de latex rug stabiliteit biedt voor langdurig gebruik.

Kokos' Scraper Functie: De unieke scraper functie van kokos houdt vuil effectief aan de mat, waardoor je entree altijd schoon en gastvrij blijft - een slimme oplossing voor een nette ontvangst.

Gemakkelijk onderhoud, voortdurend comfort

Eenvoudig Reinigen: Met minimale inspanning behoudt de mat zijn allure. Reinig eenvoudig met een borstel of stofzuiger en de mat is altijd klaar om gasten te verwelkomen.

Comfortabele Dikte: Met een dikte van circa 20 mm biedt de mat niet alleen comfort voor je voeten maar behoudt hij ook zijn robuuste uitstraling - een perfecte combinatie van stijl en comfort.

Kies voor stijl, duurzaamheid, en functionaliteit met onze Kokos Deurmat. Een warm welkom begint hier. Ervaar de perfecte mix van natuur en design voor je entree.

Meer informatie
Meer informatie
KleurCamel
FAQ
Vragen van klanten
Geen gestelde vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl