Bus Spuitlijm 500ml DS-204 voor vilt bekleed tapijt

Bus Spuitlijm 500ml DS-204 voor vilt bekleed tapijt

- Inhoud: 500ml

 

€ 12,50 € 10,33
Details

Handige spuitbus voor vilt tapijt

Ontdek onze 500ml spuitbus, speciaal toegevoegd aan ons assortiment voor het gemakkelijk bevestigen van vilt bekleed tapijt op diverse ondergronden. Slechts één spuitbus is al voldoende voor ongeveer 5 m2 enkelzijdige bevestiging.

Belangrijke tips

Bij het verlijmen van vilt is precisie essentieel. Houd een maximale afstand van 10 cm tot het vilt om te voorkomen dat de lijm erop valt, wat de hechting kan verminderen. Als het vilt niet goed lijkt te hechten, breng dan gerust twee lagen lijm aan. Let op de droogtijd van de eerste laag voordat je de tweede laag aanbrengt.

Efficiënt gebruik en toepassingen

Met 500 ml in de spuitbus is dit ideaal voor projecten waarbij je vilt moet vastmaken. Of je nu thuis aan de slag gaat, bezig bent met een creatief project of iets anders, onze spuitbus maakt het eenvoudig om het gewenste resultaat te bereiken.

Technische details en veiligheidsmaatregelen

Als je meer wilt weten over de technische details en veiligheidsmaatregelen, stuur ons dan gerust een e-mail. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van de benodigde informatie voor een succesvol gebruik van onze lijm.

 

Meer informatie
Meer informatie
KleurAntraciet-Beige
FAQ
Vragen van klanten
Ik ben op zoek naar vilt om een bus te bekleden, het gaat om een rol van 10 mtr in de kleur grijs incl lijm om het te bevestigen op multiplex. is het mogelijk dat ik het eventueel morgenvroeg bij jullie ophalen kan ik kom dan van Biddinghuizen. De reden hiervoor is dat ik komende vrijdag op vakantie ga en het dan om de tijd geleverd wordt dat ik er dan niet ben.
Hallo, ophalen is lastig, als u het nu besteld, wordt het morgen verstuurd
Is de dasa spuitlijm geschikt om te gebruiken in een kleine buscamper?
Hallo, ja hoor, dat zal zeker gaan
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2024 Tapijtkeuze.nl