Bus Spuitlijm 500ml DS-204 voor vilt bekleed tapijt

Bus Spuitlijm 500ml DS-204 voor vilt bekleed tapijt

€ 12,50 € 10,33
Details

Deze spuitbus heeft een inhoud van 500ml. Deze hebben we speciaal in ons assortiment opgenomen om het vilt bekleed tapijt te bevestigen op alle soorten van ondergronden. 1 spuitbus is voldoende om ongeveer 5 m2 enkelzijdig te bevestigen.

Bij het verlijmen van Vilt is het belangrijk dat u een afstand van maximaal 10cm ten opzichte van het vilt aanhoudt. Dit om te voorkomen dat de lijm op het vilt valt en daardoor onvoldoende hechting geeft. Merkt u dat op de ondergrond waar u het vilt op wilt bevestigen het niet naar wens hecht. Breng dan 2 lagen lijm aan. Houd in dat geval rekening met de droogtijd van de lijm en breng de tweede laag pas aan zodra de eerste laag droog is.

Als u de technische details, veiligheidsmaatregelen wilt weten kunt u ons altijd even mailen.

FAQ
Vragen van klanten
Ik ben op zoek naar vilt om een bus te bekleden, het gaat om een rol van 10 mtr in de kleur grijs incl lijm om het te bevestigen op multiplex. is het mogelijk dat ik het eventueel morgenvroeg bij jullie ophalen kan ik kom dan van Biddinghuizen. De reden hiervoor is dat ik komende vrijdag op vakantie ga en het dan om de tijd geleverd wordt dat ik er dan niet ben.
Hallo, ophalen is lastig, als u het nu besteld, wordt het morgen verstuurd
Heb je gevonden wat je zocht?
© 2023 Tapijtkeuze.nl